old fashion #4

Syns jeg har publisert en del bildeblogger i det siste. Dere har ikke hørt noe spesielt fra meg! Men jeg har i hvertfall brukt fritiden min til å ta bilder nå. Har vært sjuk i fire dager så... Og dette er en av kjolene i "old fashion"- serien min. Det er en gammel kjole fra She som tilhørte moren min. Nå er den min, heheh. Gleder meg til sommer nå!

old fashion #3

Idag har jeg kastet og ryddet i klær! Har nok en gang funnet en haug med old-fashion klær, etter moren min. Mye av det er rett å slett kjempestygt, mens noe annet er kjempefint. Skulle egentlig kaste en haug med gamle olabukser idag, men bestemte meg for å beholde dem. En av dem ble til denne shortsen, og jeg er egentlig kjempefornøyd. Eneste dumme er at den er... endel størrelser for stor!
But I like it! ♥

old fashion #2

   • Dato:12.feb.2011
   • Klokken:11:30
   • Kategori:
   • Old fashion
   • Kommentarer: 4


Foto: Martine Bakkeng Skjorte: InWear

old fashion #1

På rommet mitt har jeg "overskap" eller hva jeg skal kalle det. Det er i hvertfall tre små skaprom, som er over selve skapet mitt. Og oppi der har det ligget hauger av klær etter moren min og i går tok jeg meg tid til å rydde. Jeg fant en del kult - eller spesielt - og klærne kommer nå til å komme i flere "old fashion" - deler.

 

Hva syns du om gammel mote? Hva syns du om denne skjorten?

Foto: Martine Bakkeng

Les mer i arkivet » Juni 2011 » Mai 2011 » April 2011

Arkiv

Design

.. Designet er laget av: Heidi