sier bare hei

   • Dato:30.mai.2011
   • Klokken:17:35
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 6


 

Noen bilder i forbi farten! Har hatt en fantastisk dag hos østlendingen. Har fått intervjuet, tatt bilder og skrevet reportasje. Men nå er jeg utslitt, det er virkelig slitsomt å sitte på pcen en hel dag. Men gleder meg til i morgen, spesielt siden jeg skal skrive om noe jeg ikke greier å slutte å skrive om. :-) 
// hvor var du på praktis yrkes orienterings- uke? eller hvor skal du?

konfirmasjonshelg

   • Dato:29.mai.2011
   • Klokken:20:43
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 5

Ble lite blogging i går, men noen venninner og jeg ble bedt om å servere i Emma og Klaras konfirmasjon! Vi har holdt det hemmelig en lang stund nå og vi dro dit i all hemmelighet. Hjalp til å lage en drink på førsten, før vi måtte forte oss å hjemme oss for hovedgjestene. Siri og Turi var så flink å greide å tryne i trappa når vi sprang for å gjemme oss, så det endte med hull i hodet og en brekt finger... neida, men tror det var ganske vondt ♥ Gjemte oss en stund i en kjeller der, før vi snek oss opp og snart skulle vi servere. Hihih, måtte smile når jeg så utbruddet til Emma og Klara når de så det var oss. ♥ Konfirmasjonen var utrolig koselig, talene var kjemperørende og jeg tror de hadde en fantastisk dag. Virket i hvertfall slik, og nå gleder jeg meg bare eeeenda mer til om to uker! Da er det endelig turen min! Har også vært på kaffe til Maia idag, noe som var kjempekjempekoselig! 

 


yesterday

   • Dato:28.mai.2011
   • Klokken:23:05
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 8

Hadde tentamen igår, som sagt matte. Aner ikke hva jeg føler. Tror den gikk rett til h. Vil bare ikke tenke på den! Hater det når det alltid blir en overrasking. Føler jeg gjorde det bra på noe, gjettet meg frem på annet og noe bare ble skrevet ned. Så jeg aner virkelig ikke hvordan det gikk. Men tentamner betyr chilleklær og det ble det igår...

hahahahha. neglene er forresten lakkert og satt på etterpå.

da sitter jeg her å blogger

   • Dato:28.mai.2011
   • Klokken:00:20
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 0

God kveld dere! Snart god natt for meg, kjenner jeg. Er dødssliten etter en kjempehard dag, men nå er det "ferie" i en uke. Har akkurat hatt besøk av noen venner og kom på at jeg hadde glemt bloggen idag. Eller egentlig ikke, men har bare ikke hatt tid. Har hatt siste tentamen i dag (i hvertfall siste heldagstentamen, har igjen eng. ford.) i matte! Satt i hele går å gjorde oppgaver og oppgaver. Men oppgavene jeg gjorde i går var helt annerledes fra de på tentamen, så på en måte føler jeg at det gikk kjempedårlig. Har litt bedre følelse på 1.delen enn på den andre.

Men nå er det helg, så er det tre dager med pryo! (pratisk yrkes orientering) Er så heldig å skal være med avisen Østlendingen og få et innblikk i journalistens hverdag. Gleder meg skikkelig!! Tror det kommer til å bli dritgøy. Også er det fri torsdag & fredag, og deretter helg igjen. Dermed nesten en uke ferie. Også er det igjen bare småting på skolen før det er sommerferie <33 Tenk på det! 

I morgen har noen av mine herlige venner konfirmasjon! Gleder meg veldig på deres vegne og gleder meg hvertfall til det blir min tur. To uker igjen nå! Men i morgen er det deres dag og jeg håper de får det kjempesupert! Kos dere masse i morgen, alle konfirmanter! Foto // Martine Bakkeng Ting // innpakka gaver 

photo: like a princess

   • Dato:26.mai.2011
   • Klokken:14:59
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 5


foto // martine bakkeng                     

to dager med bloggfri

   • Dato:25.mai.2011
   • Klokken:21:04
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 4

Hallå, alle sammen!
Har dere telt dager og er klar over hvor fort det går til sommerferien? Tror jeg telte at det er igjen 23 dager igjen (inkl. helg) og at vi har igjen 6 og 1/2 vanlige skoledager igjen (ikke inkl. tentamner ++) Det er bare litt over en skoleuke det! Kan ikke vente! Er dessuten masse som skal skje frem til det også, har jo for eksempel konfirmasjon om to og en halv uke. Er bare så dumt at været er så sykt dårlig! Spesielt nå som det er helg og en del av vennene mine skal konfirmeres! ♥ Får håpe været kommer i helgen, vil ha sommer!

Tok meg forresten to dager med bloggfri. hahahha, startet med bloggcomback og lover hundre ganger at jeg skal bli flink til å blogge og ta meg tid til det! Men har hatt en del lekser, prøver også skal vi ha mattetentamen som jeg har måtte forbredt meg til. Men til helgen skal jeg være så lykkelig! Da er det nemlig langfri. 3 dager pryo og deretter 2 dager fri! Haha, nå ble det mye snakk om dager! 
Må pugge til mat & helse og matte, jeg. Vi blogges!kamera // canon eos 450d foto // martine bakkeng dato // en sommerdag

svarene på spørsmålsrunden

   • Dato:25.mai.2011
   • Klokken:16:33
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 6

Hadde planer om å la spørsmålsrunden vare litt lenger, men hadde null og niks å gjøre! Pluss at jeg har fått masse spørsmål på kort tid. Så da setter jeg i gang!

Hva gjør du på fritiden?
På fritiden driver jeg med fotball! Rir også litt, noe som nå  bare har blitt en liten hobby. Også er fotografering & blogging en del av hverdagen :D
Hvilke blogger leser du?

Pleier å titte innom mange! carolinemaria.blogg.no, mne.blogg.no, kristineam.blogg.no, haawt.blogg.no, andreabadendyck.blogg.no, maudisch.blogg.no og en haug med andre! Har en del standard.

 

Hva syns du om VOE?
Kjenner kun til henne igjennom blogg, men hun virker som en jente som har opplevd en utrolig masse!

 

Hva er din yndlingsfarge(r)?
Pastellfarger! ♥ har hangup på de sommerlige fargene, som beige, lyserosa, lyseblått, lysegult... Hvitt!

 

Hvorfor begynte du å blogge?

Var før hesteblogger på hest.no, der jeg fikk oppleve en masse! Mistet til slutt litt av hesteinteressen og gikk dermed over til en litt mer personlig blogg. Dermed havnet jeg på blogg.no. Begynte vel å blogge fordi ei venninne av meg syntes jeg burde begynne med det. Var mange som gjorde det og begynte med det da det var som populærest!

 

Hvilken mobil ønsker du deg aller mest?
blackberry i hvit ♥ 

 

Hvilken data ønsker du deg?
Har jo egentlig ganske nye da, men er vel Macbook Pro som står øverst på ønskelisten!

 

Hvor ønsker du å reise?
Maaange steder! Italia, Frankrike, England, Amerika/USA, "Mammamia"-øyen i Hellas. 

 

Hvorfor lager du en videoblogg med 0 mening?
etter min mening er det bare folk med FRITID som gidder å se på den videoen fra da du var i Hamar! Eller kanskje den personen som har filmet den har enormt mye med fritid?! 

Hahahahaha. Må bare le. Vil helst bare glemme kommentarene dine, for de har nemlig 0 mening. Og det er folk med enormt mye fritid som gidder å sitte å hakke. Skulle ikke du btw slutte å lese bloggen min? Gjør det, vær så snill. Men trenger alle videoblogger å ha 100% mening? Lagde bare en film med klipp fra turen (selv om jeg ikke gjorde noe spesielt) for å glede dere. Og skulle gjerne ønsket jeg hadde enormt mye med fritid ♥ ♥ ♥ ♥ 

 

Hva syns du om folk som hermer?
Tok meg VELDIG nær av det før, men nå bryr jeg meg ikke så veldig om det. Er opp til hver enkelt hva man syns om det, men jeg tar det mer som et kompliment nå! Betyr jo egentlig bare at noen liker det du gjør/har på deg etc.

 

Hvorfor hermer du så insane mye?
Øh? Hva har jeg hermet på?

 

Hva er det beste du vet med sommeren?
Varmen, definitivt! Og ferien, sola, blomstene, å bade, være med venner... At det bare er sommer, rett å slett! Hva pleier du å gjøre med bestevenninnene dine?

Vi pleier å ha det morsomt, se på filmer eller bare være sammen. Se på serier, spille fotball. Ha det gøøy!

 

Justin Bieber eller Zac Efron?
No idea. Er ikke spesielt fan av dem begge, så blir blankt spørsmål!

 

Blogg eller facebook?
To helt forskjellige ting. Blogger er inspirerende, facebook er oppdaterende.

 

Speilrefleks eller videokamera?
Speilrefleks MED videokamera!♥ 

 

Bil eller fly?
Fly!

 

Skal vi finne på noe i sommerferien?(Kristine)
hell to the yeah! ♥ 

 

Hva heter yndlings klesbutikken din?
Det varierer! Men handler på de klassiske kjedene, som Bik Bok, H&M, Only, Vero Moda, Gina Tricot osv.

 

Har du husdyr?
Kan si alle dyrene jeg har da; sauer, 2 hester og 2 katter.

 

Har du tenkt til å blogge fast nå?
Ja, har tenkt til det. :-) Prøve i hvertfall. Må komme meg inn i bloggrytmen igjen!

 

Tips til bloggnavn? (Kristine)Må ikke spør meg om sånt! Er kjempedårlig til det. Men det letteste er som oftest det beste. Hele navnet ditt, bare initialene eller som jeg gjorde ma(rtinebakk)eng! Vridde litt på den ;)

 

Hvor redigerer du bildene dine?
Adobe Photoshop CS5!

 

Hvor redigerer du filmene dine?
Pinnacle Studio!

 

Er du opptatt av status?
Nei, egentlig ikke. Er med akkurat de jeg liker og vil være med!

 

Hvem er de beste vennene dine?
De beste og nærmeste vennene mine er Malin, Tonje, Emma, Klara, Oda, Turi, Martine og Ingeborg! ♥ Har mange andre også, inkludert guttevenner, men er disse som er de beste!

 Hva syns du om folk som kjøper seg ting for å få status?
Å kjøpe seg ting for å få status er idiotisk. Men har overhode ikke noe i mot folk som kjøper seg dyre/merke ting. Hvem vil vel ikke ha det?

 

Hvor i verden kunne du tenkt deg å bo?
New York! Men kunne gjerne bodd i et sydenland også!

 

Hva ville du valg av familie/venner og karriere?
Er litt vanskelig å velge bort familien, de har du jo alltid. Spørs jo litt hva du mener med å velge i mellom, men jeg ville kanskje valgt karrieren i forhold til vennene, fordi de hadde ikke vært vennene mine om de ikke hadde støttet meg. Men så betyr venner (vennen mine) vanvittig mye, så det spørs i hvilken i situasjon!

 

Hva ville du gjort om du hadde blitt gravid?
hehehaha. no idea, er jo kun femten.

 

Vil du ha en jobb som du trives i, eller en jobb der du blir annerkjent og tjener mye på?
Vil ha en jobb jeg trives i & tjener mye penger på! haha

 

Har du noen fiender? Hvem?
No idea. ;-) Du som sitter å leser akkurat nå, kanskje? Tulla!

 

Er du ærlig?
Ja, tror da det!

 

Hva er din engelske skriftelige og muntlige karakter?
Er snart et halvt år siden jeg så karakterboken, så husker egentlig ikke. Men ligger vel på 5.

 

Hvor er masken din fra og hva er historien bak den?
Fikk den av tremeningen min en eller annen gang, da hun var i et eller annet land! Den er døødsfin!

 

Hva er ditt favorittband?
Er så dårlig på sånt, hører egentlig bare på det som fenger, jeg.

 

Hvis du ble tilbud en million kr., men du måtte gi opp hele din drømmekarriere, hva ville du gjort?
Definitivt en drømmekarriere! Ville aldri valgt en million kroner i forhold til det. Karrieren er mye viktigere, en million kroner holder ikke evig.  

kjære anonym

   • Dato:22.mai.2011
   • Klokken:22:30
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 9

JEG LER AV DEG!

Jeg vet du ønsker at jeg skal bry meg. Jeg vet du ønsker at jeg skal bli såret, men jeg bare ler. Jeg bryr meg virkelig ikke. Dine meninger er så usaklige, spesielt når du ikke tørr å stå for det, kalle deg anonym. Det er så latterlig. Jeg skjønner du ikke liker bloggen, men du hjelper meg bare ved å titte innom. Du gjør meg tøffere ved å være frekk. Men jeg skjønner virkelig ikke vitsen, for ved å være sånn, kan du ødelegge liv. 
Heldigvis bryr jeg meg ikke. laugh and peace
// weheartit.com


ASK ME SOME QUESTIONS

   • Dato:22.mai.2011
   • Klokken:21:31
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 10

God kveld, søte dere! Tusen takk for alle de supersøte kommentarene jeg fikk på innkjøpsbloggen. Aw, blir så glad! Nå tenkte jeg at jeg skulle kjøre i gang enspørsmålsrunde,ettersom jeg ikke har hatt det på denne bloggen enda. Dere kan også skrive om dere vil se på video eller lese! 

Så spør i vei!innkjøp // 20.03.11

   • Dato:22.mai.2011
   • Klokken:20:26
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 22


solbriller // h&m

 

 


verdenssøteste uglesmykke // gina tricot

 ring // gina tricot

 

Her er småtingene jeg kjøpte meg da jeg var til Hamar på fredag! Forelsket meg i uglesmykket med en gang jeg så det og nå tror jeg har hangup på ugler ♥ Tenkte jeg skulle legge ut klærne jeg kjøpte også, hvertfall noe av det. Men er dere interessert i å se det? 

Les mer i arkivet » Juni 2011 » Mai 2011 » April 2011

Arkiv

Design

.. Designet er laget av: Heidi