ny header

   • Dato:31.jan.2011
   • Klokken:18:47
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 5

Nå har jeg akkurat vært et skikkelig skolelys! Gjort ferdig en RLE innlevering, lest litt samfunnsfag og gjort noen mat&helse oppgaver. Flink, sa du? Også har jeg til å med tatt noen bilder og lagd en ny header. Den forrige var bare midlertidig og dødskjedelig. Denne her er heller ikke noe spesiell fin den heller, men er litt bedre. Må få tatt en ny shoot snart!

Har du mye lekser/prøver/innleveringer? Er du glad i skole?

total makeover

   • Dato:30.jan.2011
   • Klokken:18:55
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 1

Rommet mitt har den siste uka sett helt bomba ut! Men idag bestemte jeg meg for å virkelig gå inni meg selv og få ryddet opp i rotet. Men det ender alltid opp med at jeg drar alle klærne mine ut av skapene, begynner å rydde i sminke og alt annet. Men jeg kom meg faktisk til bånns i kleshaugen, sminken og rotet. Er litt flaut å legge ut de før-bildene. Men bare så dere vet det; det ser mer ille ut på bildene enn det faktisk var. På bildene hadde jeg rotet det til litt ekstra ved å ta ut mer klær som skulle ryddes osv. Også har jeg ikke vært hjemme denne helga, så jeg etterlot rommet mitt enda mer bomba etter pakkingen til Oslo!
Men hva syns dere om resultatet?Og her er bagen med alle klærne jeg kjøpte:Ja, da venter jeg bare spent på deres meninger! Kommer innkjøpsblogg senere!

home from oslo

   • Dato:30.jan.2011
   • Klokken:12:11
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 2

Heiheihei!
Kom hjem fra Oslo i 11-12 tiden i går kveld. Hadde verken med meg data eller kamera, så er faktisk NULL bilder for en gang skyld... Jaja! Ble mye gåing, shopping og litt panikk da jeg greide å glemme igjen veska mi med alt opp i på en HM. Heldigvis var det ingen som hadde lyst på en veske fullt av klær! Hvis dere vil se, kommer det en innkjøpsblogg. Men nå må jeg rydde rommet, som er helt bomba. Så kanskje det kommer en makeover- blogg etterhvert også?

Foto: weheartit.com


ønskeliste

   • Dato:27.jan.2011
   • Klokken:18:06
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 2

Til helgen skal jeg til Oslo! Gleder meg så vanvittig mye... Føles som en evighet siden jeg har vært utenfor Alvdal, selv om jeg var til Trondheim med Turi rett før jul også til Hamar i begravelse. Men nå skal vi til Oslo og jeg håper på å få shoppet litt? :) Her er dette jeg har på ønskelisten akkurat nå:

Denne buksa i mørkeblå eller kanskje beige? Må se hvordan den er i virkeligheten! Bukse fra: ginatricot

Jeg har nesten en slik en i ull, men ønsker meg en i normalt stoff... Genser fra: nelly.com


Stoort grått eller svart skjerft. Skjerf fra: nelly.com


Svart eller hvit enkel topp med puffarmer. Genseren fra: kappahl

Rød flanell skjorte! Har lyst på en fra bikbok. Skjorte fra: Cubus

Jaaaa. Trenger litt kjedelig basic-things egentlig. Men det må man jo ha! Aner ikke hva det er jeg finner i Oslo, kanskje det ikke blir noe av dette? Eller kanskje ingenting... Aner ikke! Trenger en del småting som hårspenner, strikker, ringer, litt sminke og... ja, pengene drukner :(

SKAL DU TIL OSLO I HELGEN? BOR DU I OSLO?

umotivert

   • Dato:26.jan.2011
   • Klokken:16:57
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 2

Nå er endelig onsdagen over... Det betyr null prøver ut uken, om det ikke plutselig dukker opp noen i morgen! Har vært en kjempekjempe sliten uke, med tre prøver. Skulle egentlig ha fem stykker! Men heldigvis ble det ikke noe av den ene og den andre ble utsatt fordi vi hadde så mange. Så idag har vi hatt matte og nynorsk. Matten følte jeg gikk supert♥ vet jeg har en feil, men den er bare en liten fillefeil som jeg ikke håper utgjør så mye! Men nynorsken tror jeg gikk... rett til... you know. Men men, jeg bryr meg ikke så mye om nynorsk. Vet det er et fag og det teller, men jeg kommer aldri til å få bruk for det, samme hva. Satser mer på bokmåls-norsken.Men jeg er skikkelig umotivert for tiden. Jeg er syk, så jeg får ikke ridd. Jeg har lekser, så jeg får ikke ut. Jeg har konfirmasjonsgreier jeg må ordne, så jeg får ikke tid til noe annet. Men nå tror jeg det er en liten stund til neste prøve. Forhåpentligvis! Også håper jeg at jeg kan hente meg inn igjen med bloggingen. Beklager at det tar sånn tid! Da jeg oppretta denne bloggen bestemte jeg meg for å prøve å blogge hverdag, utenom kanskje en dag da jeg har datafri. Men det har jeg ikke greid å ordne for dere. But stay tuned!

foto: weheartit.com

jeg er en dårlig blogger

   • Dato:24.jan.2011
   • Klokken:16:14
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 3

Heiheihei, alle sammen!
beklager beklager beklager for at jeg ikke har blogget på... LENGE! Det er virkelig ikke meningen, men skolen har måtte gått foran blogging. Det ser ikke ut som det blir noe bedre denne uka heller :-( Har fem prøver denne uka. FEM! Har et kjempeproblem, for jeg har virkelig problemer med å kunne konsentrere meg om flere ting. Vi har tre prøver på samme dag og hvordan jeg skal greie å fokusere på tre ting på 6timer... No idea.

Så nå måtte jeg bare "kjøpe" meg litt tid og blogge. Vi snakkes senere! Har så utrolig mye å fortelle dere.

bloggfri i går

   • Dato:19.jan.2011
   • Klokken:17:47
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 1

Beklager at jeg ikke blogget i går! De siste dagene har gått til skolearbeid og så har jeg overnattet til Turi. Jeg har fått laget utrolig lite headere til dere også, og det beklager jeg veldig! Har laget noen og de kommer så fort som mulig... Ble bare en del flere enn jeg hadde trodd som bestilte. Jeg har også en liten bloggplan, det kommer til å komme en haug med blogger! Så starter nå og publiserer etterhvert. Så slipper jeg å sitte i flere halvtimer, når jeg bare gjør det fort nå. Smaart.

mote.klær.innredning.interiør.sminke.hår.negler.mat.telefon.inspirasjon.fashion.rydding.makeover.hus.maeng


beklaager  alle webcamera bildene som kommer :(  har bare ikke tid til å ta noen bilder fortiden! beklagerbeklager!

svarene på spørsmålsrunde

   • Dato:18.jan.2011
   • Klokken:15:25
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 6

Her kommer svarene på spørsmålsrunden. Min første spørsmålsrunde på maeng! Håper dere får svar på det dere lurer på da.

Hva er din største drøm?
hahah, emma, akkurat i dag er det å flytte til oslo med deg! starte på media og kommunikasjon og live my life! haha :) har mange drømmer... ri under aeg eller osh, dra til new york, bli journalist eller fotograf, bli rik... masse drømmer!

Hva er glede for deg?
glede for meg er at folk er glade! eller at jeg kan tilbringe tid med familie og venner, det er det beste og da er det masse glede.

Hva er favorittsangen din?
har ikke noen spesiell favorittsang. men har hørt en del på firework ? katy perry i det siste! det er en skikkelig glad sang :):):):)

Leser du bloggen våres?
såklart! jeg titter innom ofte, men jeg må si jeg er dårlig til å følge blogger på blogg.no! blir kun til tider, men deres har jeg faktisk vært innom opp til flere ganger! både pga. header og bloggene deres!

Er du fornøyd med utseendet ditt?
jeg hater utseenndet mitt! jeg kan ikke si at jeg er kjempe ufornøyd, men det er drøssevis av ting jeg skulle ønske kunne forandres eller ikke var sånn osv. men sånn er det vel med alle? er bare sånn jeg er, og det får bare jeg og andre tåle.


burde ikke jeg vær fornøyd? skikkelig nydelig ;););););)

Hva liker du best å spise?
favorittmat... tikka masala, kyllingsalat eller taco! ;);) vanskelig å velge da... kunne ramset opp en hel haug!

Hvor mange stoler du fullt og helt på?
familien min stoler jeg selvsagt 110%. også stoler jeg på de verdens beste vennene mine!

Hvor mange bestevenner har du?
er det ikke sånn at man bare har en bestevenn?...
neida! jeg har haugevis av supergode venner og bestevenner. men jeg har vel omtrent 6 venner jeg kan fortelle alt til! og som jeg stoler 100% på. men jeg har også en del gode guttevenner og andre venner som jeg ikke er så mye med eller bor langt unna! alle er gull verdt!


to av mine bestevenner ♥ jeg har faktisk ikke bilde av alle sammen sammen! :(

Er du du singel?
singel vett!

Er du glad eller hyper?
hahaha. jeg er da aldri hyper jeg? (a) aaaaaldri...


turi og meg. jeg er aldri hyper, og det der var ikke noe hyperøyeblikk!

Hva får deg glad hvis du er trist?

venner, familie, hestene mine eller bare støtte!

Er du god til å holde på hemmeligheter?
skikkelig god! haha :):) jeg er kanskje ikke verdens beste, men sier folk at dette skal være hemmelig og ingen skal få vite det, så er det hundreprosent trygt hos meg!

Hvorfor blogger du?
jeg elsker å skrive og ta bilder. har aldri vært særlig flink til å skrive dagbok, men dette er en fin variasjon da jeg også kan ta bilder til! noe jeg elsker *hjerte* også ble jeg bitt av fenomenet da jeg begynte å skrive en slags treningsdagbok på hest.no/blogg. der mitt blogghjerte ligger og vil alltid ligge! men det er litt gøy å blogge om hverdagslige ting også. bare fortelle litt om hva som skjer!

Hvorfor kalles bloggen din maeng?
er litt småfan av korte småe bloggnavn :) mye lettere  å huske! selv har jeg ikke det korteste navnet;  martine, så da ble det et litt sammensatt bloggnavn av navn og etternavn! forrige bloggen min het madu, og var sammen satt av ma(rtine)du(nya). dunya var hesten min! så hadde jeg egentlig planer om å kalle ny bloggen min maba. men det var det noen som brukte! som ikke blogger!:( så da ble det maeng. ma(rtinebakk)eng! enkelt og greit, langt forklart!


it is me!

Har du søsken?

jaa, har en storebror! :))

Kan du vær så snill å lage hårvideo/sminkevideo/videoblogg? Svar på videblogg nå!
det kommer til å komme masse videoer, bare vent! må bare bli litt mer... trygg foran kamera. er så innmari flaut å sitte å snakke til et kamera, også ser vennene mine det osv. flaaut! :p

Hvor mange ganger har du vært i syden?
har vært i syden nesten hvert år! dro vel ikke til syden det året jeg var født, men... har vel sånn cirka vært i syden 14 ganger! hvert år nesten, ettersom vi noen ganger har vært to osv! :)
SYDEN ER DIGG!

Bruker du rettetang?
egentlig ikke! har brukt det noen ganger, men er en stund siden nå. sliter så innmari på håret!

Hva har du gjort med håret ditt? Hva er din naturlige hårfarge?
jeg har egentlig ganske mørkt hår. i hvertfall veldig mørktblondt! men jeg har vel alltid stripet det, så det har nærmest blitt hårfargen min! har hatt noen ganger da jeg har tatt det tilbake til naturfargen, men har bare blitt rart!Hvordan redigerer du bildene dine?

hvordan eller hva jeg redigere bildene i? jeg redigerer bildene mine i photoshop og photoscape! redigerer kun litt kontrast og tar noe sånn autogreie. også croper jeg litt og endrer ned størrelsen (når det skal på bloggen!) noen ganger litt annerledes (vintageeffekt) eller endrer det på andre måter. gjør bare det som ser best ut på bilde!

Hva vil du bli når du blir stor?
lidenskapen er fotografering og skriving! da må det jo bli fotograf eller journalist. men tviler på et yrke som fotograf, tror ikke jeg blir særlig ?rik? på det. så blir vel noe journalistrealitert.

Får du ukepenger?

får ikke nå, har aldri fått ;)

Shopper du mye?
både og. er det noe jeg virkelig vil ha, så kjøper jeg det. once in a lifetime. neida. får selvfølgelig ikke alt jeg peker på! men er det noe jeg virkelig har lyst på og jeg har penger selv, så blir det shopping. men det blir lite shopping etter som vi bor et sted uten noe kjøpesenter! men blir shopping når vi drar noe sted.

Hva driver du med på fritiden?
fotball, ridning og BLOGGINGHåper dere likte svarene. Ble litt rotete skrevet og masse tull sånn egentlig. Har noe med når man skriver svar snart klokka tolv på kvelden. hehehhe. Blogges!

suveren filmkveld

   • Dato:16.jan.2011
   • Klokken:16:59
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 4

Filmkvelden til Oda i går var kjempebra! Er lenge siden jeg har hatt det så moro! Vi så først på grøsseren "Drag me to hell". Den var helt jævlig! Ikke bare skummel, men rett å slett ekkel. Hahahaha :)
Resten av kvelden gikk kjempefort med masse morrrrooo!
Mange bilder! Men det får gå, dere velger hva dere vil se selv. De tre siste bildene tilhører Emma Skovro Thoresen! 

pæærtey at oda

   • Dato:15.jan.2011
   • Klokken:18:27
   • Kategori:
   • Blogg
   • Kommentarer: 4

Nå skal jeg straks stikke til Oda, skal på filmkveld! Men måtte bare fortelle dere det and show some pictures
Blir ikke mer blogging i dag, men har fått ordnet litt på designet og litt sånn forskjellig i dag. Noe annet spesielt jeg har gjort i dag er vel ikke stort... Fotballtrening og ridetur! No more, no less.

Vi blogges! Kos dere i kveld.
Unnskyld for dårlige vvebcambilder! Men kamera står til ladning, og skal brukes i kveld! Sjalabajs.

Les mer i arkivet » Juni 2011 » Mai 2011 » April 2011

Arkiv

Design

.. Designet er laget av: Heidi