da sitter jeg her å blogger

God kveld dere! Snart god natt for meg, kjenner jeg. Er dødssliten etter en kjempehard dag, men nå er det "ferie" i en uke. Har akkurat hatt besøk av noen venner og kom på at jeg hadde glemt bloggen idag. Eller egentlig ikke, men har bare ikke hatt tid. Har hatt siste tentamen i dag (i hvertfall siste heldagstentamen, har igjen eng. ford.) i matte! Satt i hele går å gjorde oppgaver og oppgaver. Men oppgavene jeg gjorde i går var helt annerledes fra de på tentamen, så på en måte føler jeg at det gikk kjempedårlig. Har litt bedre følelse på 1.delen enn på den andre.

Men nå er det helg, så er det tre dager med pryo! (pratisk yrkes orientering) Er så heldig å skal være med avisen Østlendingen og få et innblikk i journalistens hverdag. Gleder meg skikkelig!! Tror det kommer til å bli dritgøy. Også er det fri torsdag & fredag, og deretter helg igjen. Dermed nesten en uke ferie. Også er det igjen bare småting på skolen før det er sommerferie <33 Tenk på det! 

I morgen har noen av mine herlige venner konfirmasjon! Gleder meg veldig på deres vegne og gleder meg hvertfall til det blir min tur. To uker igjen nå! Men i morgen er det deres dag og jeg håper de får det kjempesupert! Kos dere masse i morgen, alle konfirmanter! Foto // Martine Bakkeng Ting // innpakka gaver 

  • Dato:28.mai.2011
  • Klokken:00:20
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

♥ m a e n g / /

15, Alvdal

Fotball. Blogging. Photoshop. Foto. Sprangridning. Venner.

KATEGORIER

ARKIV


hits