to dager med bloggfri

Hallå, alle sammen!
Har dere telt dager og er klar over hvor fort det går til sommerferien? Tror jeg telte at det er igjen 23 dager igjen (inkl. helg) og at vi har igjen 6 og 1/2 vanlige skoledager igjen (ikke inkl. tentamner ++) Det er bare litt over en skoleuke det! Kan ikke vente! Er dessuten masse som skal skje frem til det også, har jo for eksempel konfirmasjon om to og en halv uke. Er bare så dumt at været er så sykt dårlig! Spesielt nå som det er helg og en del av vennene mine skal konfirmeres! ♥ Får håpe været kommer i helgen, vil ha sommer!

Tok meg forresten to dager med bloggfri. hahahha, startet med bloggcomback og lover hundre ganger at jeg skal bli flink til å blogge og ta meg tid til det! Men har hatt en del lekser, prøver også skal vi ha mattetentamen som jeg har måtte forbredt meg til. Men til helgen skal jeg være så lykkelig! Da er det nemlig langfri. 3 dager pryo og deretter 2 dager fri! Haha, nå ble det mye snakk om dager! 
Må pugge til mat & helse og matte, jeg. Vi blogges!kamera // canon eos 450d foto // martine bakkeng dato // en sommerdag

  • Dato:25.mai.2011
  • Klokken:21:04
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 4

4 kommentarer

rakelharboe.blogspot.com

Dato: 25.mai.2011 Klokken: 21:58

fine bilder!

kjersti :)

Dato: 25.mai.2011 Klokken: 22:28

Fine bilder og blogg!: )

carinacharlotte

Dato: 26.mai.2011 Klokken: 12:55

Kjedelig med dårlig vær :-(

kjempefine bilder da!

kos deg masse :) <3

lenejacobsen

Dato: 26.mai.2011 Klokken: 14:45

Digger bloggen!

Skriv en ny kommentar

♥ m a e n g / /

15, Alvdal

Fotball. Blogging. Photoshop. Foto. Sprangridning. Venner.

KATEGORIER

ARKIV


hits